All inclusive etta på biotoppen!

5a0da19c1efc6_thumbnail

All Inclusive etta på Biotoppen!

Suzanne Reuter, Jennie Silfverhelm och Liv Mjönes lockar storpublik till biograferna. Filmen om när Inger (Suzanne Reuter) fyller 60 och firar genom att åka på charter med sina två vuxna döttrar (Jennie Silfverhjelm och Liv Mjönes) har sedan premiären för en vecka sedan setts av 90 000 personer. Den starka öppningen gör att All Inclusive, som är regisserad av Karin Fahlén och producerad av Avanti Film, intar förstaplatsen på Biotoppen. Expressen tycker filmen är ”en fröjd att se”, Sydsvenskan slår fast att ”den är skärpt, intelligent och varm” och Amelia förutspår att publiken kommer att ”rulla nedför biogången gapskrattande”.

”Vi ville göra All Inclusive för att vi tycker att den här typen av film saknas på den svenska repertoaren. En film ur ett tydligt kvinnligt perspektiv, där huvudpersonerna får bete sig oväntat, grovt och lekfullt – utan att be om ursäkt för sig. Underbart att biopubliken också vill se det,” säger Anna Anthony, producent.

Läs mer här:

Smart Kreativ Stad
Smart Kreativ Stad
Verksamhetsberättelse 2016 (PDF)
Verksamhetsberättelse 2016 (PDF)
Verksamhetsberättelse 2016 i rörlig form
Producenten som ledare
Kalendarium

Göteborgs Internationella Filmfestival (GiFF), 26 januari – 5 februari, 2018

Berlinale, 15 februari – 25 februari, 2018

Festival de Cannes, 8 maj – 19 maj, 2018

Regional tillväxt

Film är inte bara en viktig kulturform. Film skapar tillväxt och arbetstillfällen. Allt fler kommuner och regioner arbetar strategiskt för att attrahera film- och TV-produktioner.

Läs mer