Ingrid Bergman goes Cannes

Snart är det världspremiär på Cannes Film Festival för filmen om Ingrid Bergman JAG ÄR INGRID (INGRID BERGMAN – IN HER OWN WORDS). Svenska Dagbladet har idag en stor artikel om filmen: http://www.svd.se/kultur/ett-javla-mod-hade-hon_4549844.svd

Missa inte heller SVT Morgonsoffan med filmens producent Stina Gardell och regissör Stig Björkman imorgon måndag. Dessutom Sveriges Radio P1 och Kulturnyheterna.

Filmen är uttagen till Cannes Film Festival 2015 i kategorin Cannes Classics!

JAG ÄR INGRID (INGRID BERGMAN – IN HER OWN WORDS) är producerad av Stina Gardell/Mantaray Film i samproduktion med Jonas Gardell Produktion, Spellbound Capital och Filminvestering i Örebro genom Filmregion Stockholm-Mälardalen, SVT, Chimney Pot, Henrik Johnsson, Annica & Bo Uddenäs och NTR med stöd av SFI, Creative Europe, Nordisk Film & TV Fond,  ZDF/ARTE, YLE och Konstnärsnämnden. Distribueras av NonStop Entertainment och TrustNordisk. Filmen är uttagen till Cannes Film Festival 2015 i kategorin Cannes Classics.

IB filming in France

Kalendarium

Göteborgs Internationella Filmfestival (GiFF), 26 januari – 5 februari, 2018

Deadline STHLM debut 12 februari, 2018

Berlinale, 15 februari – 25 februari, 2018

Festival de Cannes, 8 maj – 19 maj, 2018

Producenten som ledare
Verksamhetsberättelse 2016 (PDF)
Verksamhetsberättelse 2016 (PDF)
Verksamhetsberättelse 2016 i rörlig form
Regional tillväxt

Film är inte bara en viktig kulturform. Film skapar tillväxt och arbetstillfällen. Allt fler kommuner och regioner arbetar strategiskt för att attrahera film- och TV-produktioner.

Läs mer