Från ord till lego

_MG_0919 copy

Nyligen arrangerades en workshop för deltagarna i STHLM Debut processledd av Paul Tyler från företaget Handling Ideas. Paul Tyler – med sin erkända legometod – hjälper filmteam att konkretisera sina idéer och koncept.

Projekten i STHLM Debut omgång 3 är Tjuvheder (regissör, Peter Grönlund, Producent Frida Bargo), Gerilla (regissör och manusförfattare, Anders Hazelius, producent Lisette Jonjic) samt Barn av sin tid (regissör, Erik Green Petersson). Bild/foto: Claudia Fried.

Den 28 april arrangerades ett uppstartsmöte för STHLM Debut omgång 3. Projekten i omgång 3 är Tjuvheder (regissör, Peter Grönlund, Producent Frida Bargo), Gerilla (regissör och manusförfattare, Anders Hazelius, Producent Lisette Jonjic) samt Barn av sin tid (regissör, Erik Green Petersson (letar efter producent).

Smart Kreativ Stad
Smart Kreativ Stad
Verksamhetsberättelse 2016 (PDF)
Verksamhetsberättelse 2016 (PDF)
Verksamhetsberättelse 2016 i rörlig form
Producenten som ledare
Kalendarium

Trafikljusen blir blå i morgon: Biopremiär 8 september.

Silvana Imam - Väck mig när ni vaknat: Biopremiär 15 september.

Filmregionens branschmingel: 20 september

Nordisk Panorama i Malmö: 21 - 26 september

Efter Inez: Biopremiär 29 september.

Jordskott, säsong II: Premiär på SVT 1 15 oktober.

Stockholm Film Festival 8-19 november.

Regional tillväxt

Film är inte bara en viktig kulturform. Film skapar tillväxt och arbetstillfällen. Allt fler kommuner och regioner arbetar strategiskt för att attrahera film- och TV-produktioner.

Läs mer