Från ord till lego

_MG_0919 copy

Nyligen arrangerades en workshop för deltagarna i STHLM Debut processledd av Paul Tyler från företaget Handling Ideas. Paul Tyler – med sin erkända legometod – hjälper filmteam att konkretisera sina idéer och koncept.

Projekten i STHLM Debut omgång 3 är Tjuvheder (regissör, Peter Grönlund, Producent Frida Bargo), Gerilla (regissör och manusförfattare, Anders Hazelius, producent Lisette Jonjic) samt Barn av sin tid (regissör, Erik Green Petersson). Bild/foto: Claudia Fried.

Den 28 april arrangerades ett uppstartsmöte för STHLM Debut omgång 3. Projekten i omgång 3 är Tjuvheder (regissör, Peter Grönlund, Producent Frida Bargo), Gerilla (regissör och manusförfattare, Anders Hazelius, Producent Lisette Jonjic) samt Barn av sin tid (regissör, Erik Green Petersson (letar efter producent).

Kalendarium

Göteborgs Internationella Filmfestival (GiFF), 26 januari – 5 februari, 2018

Deadline STHLM debut 12 februari, 2018

Berlinale, 15 februari – 25 februari, 2018

Festival de Cannes, 8 maj – 19 maj, 2018

Producenten som ledare
Verksamhetsberättelse 2016 (PDF)
Verksamhetsberättelse 2016 (PDF)
Verksamhetsberättelse 2016 i rörlig form
Regional tillväxt

Film är inte bara en viktig kulturform. Film skapar tillväxt och arbetstillfällen. Allt fler kommuner och regioner arbetar strategiskt för att attrahera film- och TV-produktioner.

Läs mer